In woningen en bedrijfspanden wordt glas steeds meer en vaker toegepast. Glas wordt dan ook wel beschreven als hét bouwproduct van de toekomst. Het zijn niet meer alleen de ruiten die van glas zijn maar ook keukenachterwanden, balkonhekken, trappen, tafels, douchecabines, etcetera zijn steeds vaker van glas gemaakt. Het is deze markt waar XL Glasfabriek op inspeelt. Als groothandel in glas en glasbenodigdheden, maar ook in verf, behang en aanverwante producten bieden wij de professionele consument en de doe-het-zelf’er de mogelijkheid om tegen groothandelprijzen glasproducten te kopen. Ons streven is om onze klant een volledig aanbod te kunnen geven van alle producten rondom de discipline glas.

Met een professioneel binnen- en buitenteam kan XL Glasfabriek tevens de klant hoogwaardig technisch advies geven op het vlak van glastoepassing. Ons enthousiaste team is elke werkdag tussen 7:00 en 17:00 bereikbaar om antwoord te geven op uw vragen. Wij hebben met ruim 25 jaar ervaring de kennis, en delen die graag met u!

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek product of toepassing van een bepaald product en advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!